KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

U19 | Bursaspor 2 - 1 Galatasaray

VİDEO

23 Kasım 2013 | 16:28

2 yorum

9278 okunma

U19 Coca Cola Elit Akademi Ligi'nin 9.haftasında İstanbul temsilcisi Galatasaray'ı Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimizde konuk ettik.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk takım 5.dakikada İbrahim Coşkun ile 1-0 öne geçti. Bu gole 10.dakikada Enes Ünal ile karşılık verdik ve skora yeniden denge geldi.İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlik ile gitti.

Gençlerimiz karşılaşmanın ikinci yarısına atak başlayan taraf oldu. Mücadelenin 55.dakikasında Şahin Gizlenci'nin sağ kanattan getirdiği topa ön direkte vuran Enes Ünal kendisinin ve takımının 2.golüne imza attı ve takımımızı öne geçirdi.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca gençlerimiz sahadan 2-1 galip ayrıldılar.

Bu galibiyetle takımımız puanını 17'ye yükseltirken, Galatasaray 21 puanda kaldı.

MAÇMETRE

Saha: Vakıfköy Orhan Özselek

Hakem: Ahmet Aslan

BURSASPOR: Berat Bina, Mert Tekin, Barış Demir, Ertuğrul Ersoy, Mehmet Kalkan, Yunus Öz, Doğanay Kılıç, Şahin Gizlenci (Dk.90 Emirhan Çolak), Enes Ünal, Gökhan Karataş (Dk.66 Talha Çalışkan) , Mustafa Ün (Dk.46 Furkan Kesikbaş)

Yedekler: Duhan Çağlar, Akdağ, Kenan Uz, Enes Ata, Murat Erata, Talha Çalışkan

Antrenör: Musa Öztürk

GALATASARAY: İsmail Çipe, Can Özgür, Emre Tosun, Gökcan Gelmen, Burak Yılmaz, Birhan Vatansever (Dk.46 Melih Kartal), Mehmet Bayram (Dk78. Batuhan), İbrahim Coşkun (Dk.60 Samet Orhan), Enes Yılmaz ( Dk: 90 Veysel Mercan), Hüseyin Altuğ Taş, Volkan Pala (Dk.60 Berk Yıldız)

Yedekler: Birkan Tetik, Çetin Turan, Berk Yıldız,

Antrenör: Saffet Akyüz

Sarı Kartlar: Mehmet Kalkan (Bursaspor),Birhan, Melih (Galatasaray)

Goller: 10'-55' Enes Ünal (Bursaspor), 5' İbrahim Coşkun (Galatasaray)

 Bursaspor.org.tr

    • enes  
    23 Kasım 2013 | 23:28
    Kutlariz genc timsahlar insallah sizleri gelistiren ve iyi degerlendiren bir yonetime kavusur ve hepinizi a takiminda izleriz
    • efsaneler unutulmaz  
    23 Kasım 2013 | 17:11
    Batalla nin gitmesi icin oyunlar ceviren yonetim enes unal gibi gelecek vaat eden bi golcüyüde satmak icin her fırsatı degerlendirir. Enes e helal olsun insallah daha iyi isler yapar.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR